WordPress website laten maken

  1. Home
  2. WordPress website

Perfect voor MKB’ers, zzp’ers en andere ondernemers

Ben je opzoek naar een nieuwe website of ben je niet tevreden met je oude website? Je website is het online visitekaartje van je bedrijf. Wij vinden dat de uitstraling van een website heel belangrijk is, je geeft namelijk een eerste indruk van je bedrijf. Samen kunnen we ervoor zorgen dat de eerste indruk verpletterend wordt. Door het aanbieden van een website op maat krijg je een website die past bij je bedrijf of onderneming.

Geschikt voor elk scherm

Steeds meer mensen bezoeken een website via hun tablet of mobiel. Daarom bouwen wij alle websites standaard in een responsive design geschikt voor elk formaat scherm.

We maken gebruik van duidelijke layouts zodat de bezoekers begrijpen wat ze op je website kunnen doen en wat ze kunnen verwachten. Daarnaast kun je gebruik maken van verschillende handige modules om je website optimaal voor je te laten werken.

Goed gevonden worden

De websites die wij maken zijn standaard al goed vindbaar in Google omdat wij gebruik maken van speciale zoekmachinetechnieken in het CMS systeem. Je website is direct goed vindbaar voor de mensen die in o.a. Google naar je bedrijf zoeken.

Daarnaast wordt je website ook gelijk goed geïndexeerd door Google waardoor de titels en teksten makkelijk door Google opgenomen worden in de zoekresultaten. Daardoor wordt het bereik van je website nog groter en dat zorgt natuurlijk weer voor meer potentiële klanten.

Menu